100% natuurlijke voedingssupplemen-ten. Ook voor (top)sporters. Plus voedingsadviezen en afslank-tips.

Geef jij om jouw gezondheid en die van je naasten? Maak dan kennis met de beste supplementen. (vitaminen, mineralen, sporenelementen). 100% biologisch, vegan, halal. (capsules bevatten dus GÉÉN dierlijk slachtafval! ALLES goedgekeurd voor topsporters, dus niets op de anti-dopinglijst (ALLE supplementen zijn getest en goedgekeurd door de NZVT!) Dus als jij jouw sport en je toekomst serieus neemt maak dan nu een afspraak en kom snel langs voor meer informatie. Bezoek snel een van onze gratis "Weet Wat Je Eet" voedingsseminars.

Weet (Jij) Wat Je Eet presentaties en seminars.

Dit zijn maandelijks terugkerende bijeenkomsten. Hier bespreken we oa. wat er allemaal in onze hedendaagse voeding zit, maar ook leggen we ook het verschil uit tussen synthetische en natuurlijke voedingssupplementen. Tevens leren we je hier 'etiketten lezen'. (wat betekent wat op een etiket? maw. wat zit er eigenlijk in je eten?) Zo kun je zelf beslissen wat jij wél en niet in jouw lichaam wil stoppen. De eerstvolgende bijeenkomst is in juli. Hou de website in de gaten, of neem contact op als je op de hoogte gehouden wil worden, dan sturen wij jou een reminder. wanneer de eerstvolgende presentatie plaatsvindt.

Sporten & Bewegen met kinderen, jongeren en volwassenen (obesitas, ADHD etc)

Op dit moment telt Nederland meer dan 50% volwassenen en meer dan 13% jongeren met een vorm van overgewicht en wordt bij een steeds groter aantal (3-5%) van de jongeren) een gedragsstoornis vastgesteld. Hiermee zijn dit zeer serieuze bedreigingen voor de volksgezondheid geworden. Samen met een team van specialisten hebben wij ook hier een plan voor ontwikkeld en werken wij hard aan het terugdringen van deze percentages.

Fitness (mentale en fysieke privé en groepstraining - Privétraining op afspraak)

Tijdens ons fitnessprogramma zorgen wij er voor dat je met plezier traint én resultaat behaalt. Onze trainingen zijn uitdagend voor mensen van alle leeftijden en niveaus om op een leuke én effectieve manier je gestelde doelen te bereiken. Wij werken samen gericht met jou aan de mentale en fysieke onderdelen: mind-setting / mind-shifting, concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen, afname van vetmassa, behoud en/of toename van spiermassa, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, reactievermogen, stabiliteit etc.

Trainingsdagen en -tijden Fitness Almere:

Vrijdagavond aanvang: 19:30 - 20:30 uur (Uiterlijk 10 minuten vóór aanvang aanwezig!)

Zondagochtend aanvang: 08:45 - 09:45 uur (Uiterlijk 10 minuten vóór aanvang aanwezig!)

* Wat neem je altijd mee? Handdoek, matje, drinken (water), eten (bijv. banaan, reep)!!

Professionele Voetbaltraining en Begeleiding

Als specialist beschouwt QTC Sportpsychologie, net als Blessurepreventie en Sportrevalidatie als één van de belangrijkste onderdelen van het totale proces. Wij werken dan ook samen mét jou aan deze, en andere onderdelen, om het maximale uit jezelf te halen. De focus ligt daarom zowel op de mentale aspecten: concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen, mentale weerbaarheid etc., als de fysieke aspecten: uithoudingsvermogen, (explosieve) kracht, snelheid, functionele techniek, reactievermogen, souplesse, coördinatie, stabiliteit etc. Hiervoor gebruiken wij methoden die in de praktijk hun waarde reeds hebben bewezen. Dus of het nu gaat om het klaarstomen voor een trainingsstage bij een bvo, of je fit maken, of houden tijdens of tussen de seizoenen door. Tevens kunnen wij je helpen met het vinden van een geschikte club, om je zo goed mogelijk door te ontwikkelen en begeleiden wij je bij evt. contractbesprekingen.

Professionele hartslag-monitoring

QTC staat voor maatwerk in privé- én groepstraining. Elke training wordt exact naar de wensen en mogelijkheden van de cliënt aangepast. Voor een nog nauwkeurigere registratie en een daardoor beter resultaat wordt bij elke privétraining dmv professionele hartslagmeting je hartslag / inspanningsniveau real-time bijgehouden. * Hartslag-monitoring bij groepstraining op aanvraag.

Sport- of ontspanningsmassage en mentale coaching. De perfecte combinatie

Heb jij behoefte aan mentale en/of fysieke training, of coaching, maar wil jij tegelijkertijd een heerlijke ontspannings-, of sportmassage? Maak dan nu meteen een afspraak, of neem contact op voor meer informatie. De massages worden verzorgd op de volgende locatie: Djalma Healthmanagement. G.T. Rietveldstraat 178, 1333LJ Almere Telefoonnummer: 036-3037002, of 0628296962

Workouts

Oefening om de spieren van de romp sterker te maken / Core strengthening, and stability exercise

Testimonials

Wat cliënten vinden van Quality Training Centre.

TOP