Sporten & Bewegen voor kinderen, jongeren en volwassenen met obesitas

Op dit moment telt Nederland meer dan 50% volwassenen en meer dan 13% jongeren met een vorm van overgewicht. Hiermee is dit een zeer serieuze bedreiging voor de volksgezondheid geworden. Samen met een team van specialisten hebben wij (ook hier) een plan voor ontwikkeld en werken wij hard aan het terugdringen van deze percentages.

Fitness (mentale en fysieke privé en groepstraining - Privétraining op afspraak)

Tijdens ons fitnessprogramma zorgen wij er voor dat je met plezier traint én resultaat behaalt. Onze trainingen zijn uitdagend voor mensen van alle leeftijden en niveaus om op een leuke én effectieve manier je gestelde doelen te bereiken. Wij werken samen gericht met jou aan de mentale en fysieke onderdelen: mind-setting / mind-shifting, concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen, afname van vetmassa, behoud en/of toename van spiermassa, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, reactievermogen, stabiliteit etc.

Trainingsdagen en -tijden Fitness Almere:

Vrijdagavond aanvang: 19:30 - 20:30 uur (Uiterlijk 10 minuten vóór aanvang aanwezig!)

Zondagochtend aanvang: 08:45 - 09:45 uur (Uiterlijk 10 minuten vóór aanvang aanwezig!)

* Wat neem je altijd mee? Handdoek, matje, drinken (water), eten (bijv. banaan, reep)!!

Professionele Voetbaltraining en Begeleiding

QTC beschouwt Sportpsychologie als één van de belangrijkste onderdelen van het totale proces. Wij werken dan ook samen mét jou om het maximale uit jezelf te halen. De focus ligt daarom zowel op de mentale aspecten: concentratie, motivatie, doorzettingsvermogen etc., als de fysieke aspecten: uithoudingsvermogen, (explosieve) kracht, snelheid, functionele techniek, reactievermogen, souplesse, coördinatie, stabiliteit etc. Hiervoor gebruiken wij methoden die in de praktijk hun waarde reeds hebben bewezen. Dus of het nu gaat om het klaarstomen voor een trainingsstage bij een bvo, of je fit maken, of houden tijdens of tussen de seizoenen door. Tevens kunnen wij je helpen met het vinden van een geschikte club, om je zo goed mogelijk door te ontwikkelen en begeleiden wij je bij evt. contractbesprekingen.

Professionele hartslag-monitoring

QTC staat voor maatwerk in privé- én groepstraining. Elke training wordt exact naar de wensen en mogelijkheden van de cliënt aangepast. Voor een nog nauwkeurigere registratie en een daardoor beter resultaat wordt bij elke privétraining dmv professionele hartslagmeting je hartslag / inspanningsniveau real-time bijgehouden. * Hartslag-monitoring bij groepstraining op aanvraag.

Sport- en ontspanningsmassage (Fysio)therapeutische behandelingen

Ook voor massage en andere therapeutische behandelingen ben je bij ons aan het juiste adres. Neem meteen contact met ons op, maak een afspraak en kom langs.

Voedingsadviezen, supplementen en afslank-tips

Maak kennis met de beste supplementen. (vitaminen, mineralen, sporenelementen). 100% biologisch, vegan, halal. (capsules bevatten dus GÉÉN dierlijk slachtafval! ALLES goedgekeurd voor topsporters, dus niets op de dopinglijst (ALLE supplementen zijn getest en goedgekeurd door de NZVT!) Dus, als jij jouw sport en je toekomst serieus neemt maak dan nu een afspraak en kom snel langs voor meer informatie.

Testimonials

Wat cliënten vinden van Quality Training Centre.

TOP